Livsstil

Nattjobb, värkhelvete och lägenhetsfix

I dag vaknade jag upp med en jävla värk och en jävla huvudvärk och har hela dagen känt. Vad är det för fel på mig? varför valde jag inte ett måndag-fredag, 7-16 jobb som så många andra? Ibland suger det röv att jobba obekväma arbetstider och helger .. när alla andra är lediga och ännu värre i dag då jag vet att jag inte är tillräckligt kass i kroppen för att stanna hemma, men kroppen börjar säga i från så en önskan om att stanna hemma och vila hela helgen hade inte varit fel! Så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet, sparka mig själv i gumpen och säga – I can do it.

I dag har jag försökt sova ut för att fixa första natten. Vi har varit och hämtat hem lite med inredningsprylar, spikat upp vinlådor på väggarna och det blir galet snyggt. Nu vill jag bara fixa det andra inredningsdetaljerna och få allt i sin ordning.

Gah, roligare än så här blir det faktiskt inte. Jag är en bitter djävel i dag och kroppen börjar faktiskt säga i från. Så jag passar på att tipsa om bloggens facebooksida – Tommytott.

Skärmavbild 2015-10-30 kl. 16.32.56

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kenning Hurdler 4 november, 2015 at 21:16

  Hello! :>>>>

  • Reply tommytott 4 november, 2015 at 21:19

   Hej hej! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.