Livsstil

Vad blir det för mat

dsc_2939

Mötet gick superbra. Fullproppad med information , en påse med godsaker för hud och hår tog jag på mig jackan och traskade hem i ett väldigt kallt Malmö. Dessutom läste jag på 24malmö att snöhelvetet ska komma ikväll, jag hoppas innerligt att dom har så fel man kan han. En promenad med kamphundarna och sen la vi oss för att försöka sova lite, men det gick ju sådär. Jag tror jag somnade till någon minut men den bankades det i väggen och sömnen var borta .. Tack som fan för det!

Jag låg kvar i sängen ett tag, blundande , lyssnade på när Chanel och Gizmo körde brottningsmatch och ljudet av tv´n. Men sen blev lilla magen hungrig så jag klev upp, gav kamphundarna mat och så ut med dom igen och sen fixa mat till mig själv. Att laga mat till sig själv kan vara det tradigaste i världshistorien. Så i går när jag var på lidl hittade jag färskpasta fylld med tomat och mozzarella. Tog lite sweet chili sås på. Det påminner lite om ravioli ( örk ) men det går ner, jag blir mätt även i dag. Till det dricker jag en White tea från friska med smaken Citron-Fläder.

Så resten av kvällen blir att slappa, svara på lite mail och mysa med kamphundarna innan jag ger mig iväg till jobbet för första natten av 5 . I can do it haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.