Livsstil

Möte, tjejsur och sömn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mötet är avklarat och det gick faktiskt helt okej. Vi får helt enkelt se vad det kan leda till!  Och eftersom jag är en tidsoptimist och tänkte att jag hinner ta mig dusch så hinner jag äta lite frukost innan jag drar iväg till mötet. Bra där Totten, det slutade med panik och ingen frukost för att jag höll på bli sen om jag skulle få i mig frukost.

Så frukosten har jag fått i mig nu efter att jag varit ute med kamphundarna och bråkat med en mycket ledsen chihuahua tös, Chanel. Hon vägrade äta i dag på morgonen så jag tänkte att jag låter henne vara så äter hon senare, men det kunde jag ju bara glömma. Inte nog med att hon inte äter så ser hon otroligt ledsen ut. Snacka om att vara sjömannens lilla flicka. Jag tittade bara på henne och sa, nu får du fan sluta vara tjejsur och matvägra bara för att pappa sjöman har dragit iväg till sjöss igen, jag sa – hur fan skulle det se ut om jag matvägrade varje gång han drar iväg? Jag får fan ingen kärlek och inte ligga. Du får massa kärlek, slickar både snopp och Pradas fisk  .. och matsällskap! Trams!

Jaja .. Tjejsura Chanel blir väl snart på bättre humör och inser att man måste äta. Tills dess får hon vara och jag ska om en stund ta med mig de små liven och lägga mig i sängen och se om jag kan få lite sömn och även dom, innan jag ska ge mig iväg ikväll för att jobba första natten av 5. Hej vardag, rutiner och snälla grannar – var tyst i morgon på dagen för då måste jag sova!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 10 augusti, 2016 at 12:11

    haha jag kan också vara tidoptimist, skratt, man fattar ibland inte hur snabbt tiden går =D

    Ja mycket goooott, måste du testa, mums

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.