Livsstil

Nattvisa, lördag och förrådstömning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördag och kaffet är klart, musiken strålar ur högtalarna och jag är trött som ett helt h .. hus! Herrgud, vi gick och la oss svintidigt i går och jag kunde inte sova för att det var visst 2 stjärtisar som köpte godis på hemmakväll och där i lådan åkte det ju ner choklad. Massor med laktos och min mage satte verkligen igång ordentligt efter operationen .. Förlåt grannar haha!

Och sjömannen sa åt mig att jag skulle sova så han började stryka mig på kinden och nynna nattvisa för mig!? Det slutade i alla fall med att sjömannen somnade före mig .. som vanligt och ingen nakengymnastik igår heller?! Seriöst, när ska vi sluta vara sånna pensionärer ?!

Jaja .. I dag vaknar vi upp till att det snöar ute, vi ska iväg och handla till kvällens middag då syrran och Matte Hå kommer på middagsbesök. Men innan det ska vi hjälpa Matte Hå att tömma deras förråd inför nästa helg då dom flyttar och vi ska hämta hem lite flyttlådor och prylar som vi tydligen har i förrådet .. Ännu mer lådor att gå igenom?! Skjut mig och jag skriver numera under på världens sämsta stjärtis på packa upp flyttlådor. Undra vad vi har i deras förråd egentligen?

Nej nu ska jag återgå till mitt kaffe, läsa bloggar och kolla reptilsidor. Suget efter reptiler har kommit smygande och längtan att ta upp hobbyn finns .. äntligen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 23 januari, 2016 at 12:39

    Hehe du är för rolig du, och kanske ska vänta med gumnastiken tills det läkt ett tag till 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.