Livsstil

Lunch date med sjömannen

Lunch date med sjömannen.

Vi drog till Emporia för att säga upp sjömannens linser och så passade vi på att kolla in lite butiker och tog en lunch date på  Jensens Bøfhus. Fantastiskt god mat och jag ångrar lite att jag valde pommes till då jag valde till extra kött, lämnade en del av pommesen för jag fick inte i mig allt helt enkelt.

En runda på Applestore och kolla in Iphone X , så sugen på köpa men priset är inte lika tilltalande. Vi får se hur det blir. Kollade på en skinnjacka på Zara men kunde inte bestämma mig så den fick vara kvar. Sen tog vi en runda på ÖoB för att handla doftspray, sopsäckar och tänkte köpa dasspapper men dom hade inget Lambi.

Nu är vi hemma hos kamphunden igen, hon har varit ute och vi har inget större planerat. Små plocka och fixa här hemma blir det väl, annars mys i soffan och bara småfisa och vara. Gäller att ta vara på veckans enda lediga dag så man orkar vara glädjespridare och fokuserad på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Rebecka 10 januari, 2018 at 21:27

  Wow så snygga bilder, vad använder du för kamera? Ser gott ut, skönt med en dag där man kan koppla av och fara ut på affärer.

  • Reply tommytott 11 januari, 2018 at 19:09

   Tack så mycket!
   Fotona i detta inlägget är fotograferat med en Nikon D610 och ett sigma 50mm objektiv.

 • Reply Dragi_81 23 januari, 2018 at 19:03

  Flög sjömannen från Aalborg till köpenhamn för ett par veckor sen kanske? Tyckte han verkade bekant =) Lyssnade väldigt uppmärksamt på safetyvideon (det gillas).

  • Reply tommytott 27 januari, 2018 at 00:38

   Det stämmer att han flög den sträckan! 🙂

 • Reply Matilda 1 februari, 2018 at 08:57

  Var har du tagit vägen? 🙂 Saknar dina inlägg!

  • Reply tommytott 2 februari, 2018 at 19:15

   Fina Matilda. Tack så mycket, men jag har varit lite off och valt att pausa ett tag pga att diverse skäl. Men nu ska jag försöka komma tillbaka. 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.