Livsstil

Hälsoboll, Ice tea peach och redigera video

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är vi hemma igen, jag trycker i mig ett mellanmål , en fantastisk hälsoboll från Hälsotreats och en BCAA från Selfomninutrition. 2 solklara favoriter hos mig… Jag vill nog alltid ha dessa hemma!

Vi har varit iväg och hjälpt Mattias fixa i förrådet och så har vi plockat hem det som vi hade där, var inte så mycket som vi trodde och sen blev det en runda till Mobilia för att inhandla det som behövs till kvällens middag och trevligheter.

Nu ska jag sätta mig och redigera min videoblogg som jag gjort i dag, vi får se hur det blir. Jag testade nämligen på att göra min första follow me around video, jag behöver helt klart filma oftare så jag filmar bättre och de blir bättre kvalitet, men den kommer nog upp senare i dag! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Diana 16 mars, 2016 at 09:56

  Jag har provat Hälsobollen, fick med den i en Bodybox som jag fick, så otroligt god! OMG säger jag bara. 😀

  • Reply tommytott 20 mars, 2016 at 10:02

   Ja den är sjukt god!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.