Livsstil

New haircut

ny-frisyr

Ny klippt med ny frisyr. 

Äntligen hade frisören öppet och det bästa av allt är att jag vågade visa på ett ungefär hur jag ville att det skulle se ut. Jag har bara klippt mig där en gång och förra gången var det stängt så fick ta en annan, men nu var det öppet och jag är supernöjd. Jag blev lite nervös när dom tog fram sådan rakbladskniv och började , men jävlar vad duktiga han var. Supernöjd.

Somnade i hyfsad tid i går och vaknade vid 08, duschade och rakade mig ,gick ut med kamphundarna och sen in och köra i gång en maskin med tvätt, fixa en latte och så iväg på promenad till stan för att klippa mig och uträtta lite mer ärenden. En skön promenad med musik i öronen och självklart en massa nya fula könsord kommer man på under promenader. Mina JBL hörlurar har börjat strula redan, ena sidan glappar så under hela promenaden får jag gå och nästan hålla den på ett speciellt läge för att det ska vara musik i båda öronen. Jävla helvete, jag får kolla om ett par nya snygga trådlösa hörlurar.

I dag är det avmönstringsdag och sjömannen sitter i skrivandes stund på bussen till Göteborg och där byter han till tåget. Ska möta han vid optikern när han kommer hem då de nya glasögonen sitter för hårt så han fått sår bakom öronen och måste justera dom.   Så nu ska jag hänga upp tvätten jag körde i gång, dra över med dammsugaren och plocka ur diskmaskinen, eftersom mitt möte som jag skulle ha i dag blev uppskjutet till nästa vecka så har jag ju massa tid för promenad med kamphundarna och att fixa här hemma. Lediga dagar när det är som bäst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Erika 20 oktober, 2016 at 13:37

  trist med lurarna 🙁 hoppas resten av dagen blir bra!

  • Reply tommytott 20 oktober, 2016 at 13:38

   Mycket. Men resten av dagen blir nog grym och hoppas din dag blir bra med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.