Livsstil

Hola back at ya girl

dsc_2709

I dag sov jag till 11, 11? Fattar ni vilken ångest jag fick i kroppen när jag inser att jag inte vaknat av kamphundarna som dessutom var i hallen och inte i sängen?! När fan släppte jag ut dom där och hur fan kan jag inte vakna av dessa galningar?  Jaja kroppen behövde väl sova men det var ju bara att kasta på sig kläder, utfodra de små liven och gå ut i dom i regnet och sen in med dom och stressa iväg och tanka bilen och sen ge sig iväg på möte på jobbet. Hur grå och tråkig är inte denna månad? Oktober – you suck!

“Jag älskade att klicka mig in hos dig , för att du alltid har uppdaterat så bra och att bag älskar ditt sett att förmedla ! Du skriver fantastiskt. Men dessvärre läser jag inte varje dag längre då du inte uppdaterar så bra längre .. tragiskt !vill ha tillbaka den dagliga uppdateringen !”

Jag har som ni vet inte uppdaterat så bra här i bloggen och denna kommentaren fick jag här om dagen, jag vet inte vilken dag då jag knappt varit inne på bloggen alls. Jag fick mail om en ny kommentar så jag gick in och granskade den, suckade och stängde ner. Nej jag har inte uppdaterat dagligen för vet ni, jag har kommit i från det där med att jag måste uppdatera dagligen och att jaga läsare och följare. De som hittar till bloggen, uppskattar den stannar ju kvar?  Det går i perioder och vissa dagar bloggar jag röven av mig och sprutar ur mig grymma inlägg och de senaste dagarna har jag inte bloggat alls – för jag har inte haft något att blogga om, för hur spännande är det att läsa om att jag lega i sängen ? I soffan ? Att jag mest oroar mig och tänker på vilket beslut som blir bäst för min bebis Prada eller hur min avföring är, fast, mjuk, rinig, brun och doftar hallon – Nej men typ så hade ju inläggen varit.

Nej jag är för gammal för att köra i gång något drama, jaga läsare och skriva meningslösa inlägg för att hålla statistiken uppe. Är men inte nöjd med innehållet, uppdateringen så behöver man inte lägga en kommentar om hur kasst det uppdateras, utan krysset i högra hörnan fungerar ypperligt att klicka på så försvinner det störande problemet.

Nej nu ska jag kolla de sociala medierna lite innan jag ger mig iväg till syrran, ska äta middag hos dom ikväll och i morgon kommer sjömannen hem igen efter 15 dagar till sjöss.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie 19 oktober, 2016 at 16:22

  Skönt att få sova ut lite.
  Men suck på såna kommentarer.
  Känner lite att man kan ju bara välja prenumerera på bloggkoll eller nåt där man får reda på när ens favvo bloggar blivit uppdaterade så slipper man klicka sig in till ouppdaterade bloggar i onödan 😝
  Va skönt att han kommer hem. Ja trot ja hade saknat ihjäl mig om min man varit iväg så länge 🙈😀
  Ha en underbar kväll.
  Kram

 • Reply Anna 19 oktober, 2016 at 19:09

  Im here to stay

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.