Livsstil

Ledighet, utan kamera och älskade kamphundar

image

Godmorgon mina hjärtan. Sorry för kass uppdatering här, men jag gick av i går på morgonen och ja morgonen börjar i kaos när jag kommer hem. Prada får ett gigantiskt Ep-anfall när hon äter mat så jag får gräva ur maten ur munnen på henne , upp med maten på bänken, hämta stesolid i kylskåpet och ge henne det, men det tog 10 min innan anfallet var över .. För lång tid.  När vi varit ute får hon äta resten av maten då jag ser att allt är lugnt och sen lägger vi oss och sover till 12.

Ut med kamphundarna igen och i slutet av rundan .. anfall nr 2 på 10 minuter. Det var fan inte lätt att ta sig upp till 4:e våningen utan hiss med 3 kamphundar varav en har ep-anfall, men jag lyckas och kommer in och får i henne den andra halvan stesolid och sen hade jag en extremt trött hund och jag var helt slut i kroppen, för dessa anfall  ( tur dom inte kommer allt för ofta ) gör mig så orolig och tårarna sprutade verkligen på mig i går. Och så Gizmo, han är ett kapitel för sig själv.

Jag har de senaste veckorna svurit som ett as över min kamera. Jag kommer inte överens med den, knapparna sitter fel, allt har blivit fel och det har bara inte känts bra med den kameran, så nu är den såld då jag hade en annan kamera på gång, men det sket sig. Men nu är Mr Olympus påväg till El stockholmo och jag .. här sitter jag nu utan kamera. För sjömannen verkar ha med sig den lilla till sjöss. Jaja, jag får ta med mobilen ( skäll inte på mig, men jag har inget val ) tills jag hittar en annan Nikon eller Canon. Vi får helt enkelt se. Men i dag blir det kamera jakt , promenad för i går tog jag mig inte ut och så njuta av ledigheten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 15 september, 2016 at 22:13

    Tråkigt att kameran strulade, men roligt med ny på g

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.