Camping livet

Mosad 9 åring, lobotomerad pensionär och sprutande cava

Ett fantastiskt dygn är nu till ända och vi började morgonen med stor frukost tillsammans med vännerna i stugan och skrattade gott åt gårdagen och hur jävla skitigt det blir borta vid stugorna. I går eftermiddag kom Wanda, Tommy, Camilla, André , Saga och Alva ner till Campingen för ett dygn. Vi badade,solade och  grillade mat för hela campingen haha.  Efter maten och ett par flaskor bubbel tog vi en promenad bort till lekplatsen där det blev mosad 9 åring som tillsammans med pensionär trillade av gungbrädan och Alva hamnade under. Vi traskar vidare och hamnar på taket på en sten bunker och kollar utsikten och när vi ska ner där i från så hoppar Tommy från den högsta delen och i slutting så väl nere trillar han bak och slår i huvudet i stenväggen – Hej lobotomerad pensionär.

Tillbaka vid stugan åkte snacks fram och vi började på resterande flaskor. Här ovan ser ni kvällens skörd av diverse cava som både smakade skit, bra och riktigt gott. Vissa åkte till och med ur glasen haha.  Här fortsatte kvällen med både frågesport,musik och cheeseballs i ögat och en cava som sprutade och fick fart alla vid bordet, snabbast var sjömannen på att fösa bort mig haha!

Nu har vi lämnat det regniga campinglivet för lite tid i storstan. Regnet öser ner och vi är hemma i lägenheten och bara slappar. Det är rätt skönt att komma hem oxå även fast det är fantastiskt skönt att komma ner till vagnen och bara vara. Ett fantastiskt dygn och i höst ska vi köra på en riktigt kväll med provsmakning av champagne tillsammans med någon som ska presentera de olika champagnerna. Det ser vi fram emot.

Nu får vi se vad som händer mer i dag och vet ni vad? Jag har ju pratat om att jag måste skriva klart krönikan för den ska in och i dag fick jag ett mail om att deadline var i går och inte om ett par dagar som jag trodde. Dra ballen i gruset är oxå ett ord om kom och jag är en idiot. Men jag fick lite extra tid tills nästa vecka, så nu i helgen MÅSTE jag skriva klart krönikan och fotografera. Jag får inte glömma det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.