Livsstil

Ny vecka, coffeinfritt och coffee, tea or me?

07.10 väckte Chanel mig och Gizmo låg fortfarande kvar hos sjömannen och sov, vilket är ett under för han brukar vara den som vaknar först. Chanel vaknar sällan först och när hon gör det brukar det inte vara några problem att få henne att lägga sig igen, men i dag? Hell no, hon skulle upp och det var direkt. Jag gav mig inte men 07.20 gav jag upp, det var lika bra att kliva upp och utfodra de små liven och ge sig ut på långpromenad.

Här sitter jag nu, med en koffein fri latte, hade egentligen behövt dubbeldos koffein men eftersom vi bara har koffeinfria kaffekapslar hemma och inte varit på nespresso butiken så får det duga. Kanske magen blir extra lycklig ? haha!  Det är en ny vecka och jag är ledig, sjömannen är hemma denna veckan med så vi får se vad som händer. Jag vet i allafall att det är jobb tisdag-fredag för min del.

Jag har konstaterat att jag måste sadla om och byta jobb för att få sovmorgon. Att jobba iväg som sjömannen gör är tydligen ett vinnande koncept för att få sovmorgon och att kamphundarna inte ska väcka en. Jag funderar lite på att bli flygvärdinna på något maffigt bolag med gigantiska plan, tänk att springa runt där i uniform och ropa med min fantastiska stämma – Coffee, tea or me? haha! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.