Livsstil

Mysväder, latte och doftljus

DSC_5800

Så är denna stjärtisen vaken ordentligt igen. Där vid 13 när kamphundarna behövde komma ut för sina behov var jag inte mycket människa, men nu så efter lite mat, en dusch, en promenad med de små och slutligen en latte och lite tända doftljus så börjar det ordna upp sig.

I dag är det riktigt mysväder och trots att jag är en sommar människa ut i fingertopparna så tänker jag inte sticka under stolen med att det faktiskt är mysigt med hösten och tända massa ljus och i synnerhet doftljus som är lite av en drog för mig. Jag ser faktiskt fram emot denna hösten, att komma i ordning i lägenheten ordentligt, tända massa ljus, ta ett glas vin och mysa ner mig i soffan med sjömannen.

Och mer upphetsande än så här har det inte varit i dag. Nu ska jag krypa under filten här i soffan och bara mysa med de små bestarna innan jag ger mig iväg för natt 3- av 5.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 17 september, 2015 at 17:50

  Mys på du o var rädd om dig. Vi myser här med o på lördag kommer Patrik o hjälper oss med att tömma förtältet o ev plocka ner det. Kram på dig😘

  • Reply tommytott 17 september, 2015 at 18:57

   Tack och mys ni med! Jag går av mina nätter söndag, men sen är det extra jobb och annat så jag kommer inte ner något nu.

   R kommer hem på onsdag så efter det ska vi ner och packa ner vårat och tömma! kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.