Dagens outfit

Dagens outfit, Nocco Skumhare och slappesöndag

En skön söndag. Vi har varit och hälsat på sjömannens tvillingsyster med familj, druckit kaffe och varit iväg på Citygross och handlat lite inför kvällens middag, samt en snabb outfit fotografering. Sjömannen sa direkt, jag tar bara 2 foton, men jag fick han att ta lite fler. Jag måste kanske erbjuda honom min kropp lite oftare så att han kanske börjar uppskatta att fotografera mig lite oftare ,då jag vill ha fina foton och outfit bilder till bloggen. Alternativt får jag helt enkelt leta upp en fotograf som är sugen på samarbeta lite med mig och bloggen haha!

Nu är vi hemma, jag smakar Nocco´s nya bcaa – Skumhare och jag måste säga att jag älskar den. Fantastiskt god. Och ja, jag är nog lite beroende av bcaa,för jag dricker minst en bcaa dryck varje dag. Jag är lite sugen på smaka Clean´s nya oxå och börjar få lite panik i kroppen av att se att det minskas på antalet i kylskåpet haha!

Vi har även köpt bingolotter tills ikväll, söndagsnöje med syrran och Matte H. Vi får se vart vi är och spelar, antingen hos oss eller hos dom, oavsett vad så ska jag ha chips och dipp som vi köpte när vi var på citygross.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre - Sweetwords 12 mars, 2017 at 16:48

    Snyggt

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.