Livsstil

Ny vecka, ledighet och förbannade kaffepress

Ny vecka och nya utmaningar.

Helgens arbete är nu avklarat och när jag kom hem till lägenheten , sjömannen och kamphunden så sov sjömannen och kamphunden la sig direkt på rygg och ville ha magkli. Sötnöt. Vi tog en morgonpromenad och när vi kom in så var sjömannen vaken. Jag kokade vatten och sen svor jag över den förbannade kaffepressen som är det sämsta skiten vi har köpt, dessutom är själva behållaren i plast och har börjat spricka så kaffet rinner ut och det blev baksug så kaffebönorna sprutade i köket när jag började pressa kaffebönorna.. eller är jag för starkt!

Tanken var ju att jag skulle lägga mig och sova ett par timmar när jag kom hem, men jag är pigg och kaffe sugen så det får bli att jag håller mig vaken och sen somnar jag när jag somnar under dagen, jag är ju ändå ledig så pressen att jag måste sova inför ett nytt nattpass är inte där.

Så vi kickar i gång nya veckan med att njuta av ledighet, solen strålar och temperaturen ute är riktigt behaglig. Musiken strålar ur högtalaren, vi dricker morgonkaffet och sen får vi väl kicka i gång dagen och uträtta lite ärenden. Jag behöver en runda på tropikhuset för att handla mat till ödlorna, sen en runda på dollarstore för att handla en timer till 2 terrarium och sen får vi se om vi tar en roadtrip till Höör,  vi såg reklam på Facebook om en outlet.

Hur börjar ni veckan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.