Livsstil

Att ta förhållandet till ny nivå

Att ta förhållandet till ny nivå.

Om killen på fotot har sovit som en liten gris det senaste dygnet ? Om han har. I går när jag gick av mina nätter på jobb så var jag pigg som satan, så efter fadäsen med kaffepressen så höll jag mig vaken och vi drog iväg på en liten roadtrip. I bilen blev jag så trött och försökte sova men det gick inte. Att köra drygt en timma till en outlet som knappt var något var ingen hit. Att jag sedan hittade en raritet inom växter till inga pengar alls och inte köpte den behöver vi ju inte prata om. Växtnörden inom mig skriker som fan och säger att jag är dum i huvudet haha.

Vi köpte lunch och käkade den hemma och sen slocknade jag i soffan från 14-18:30 och vid 19:30 så låg jag i sängen igen, trött som fan och kollade youtube och käkade chips, snacka om hälsomiddag haha!

Vi är uppe igen, jag har varit på promenad med kamphunden och sjömannen har fixat kaffe. Vi har sovit ett par nätter i lägenheten och fixat här hemma inför att säsongen i stugan ska avslutas och vi ska flytta hem till lägenheten, så vi har 2 boenden som ska fixas.  Efter 16 år tillsammans trodde jag inte att vi kunde nå nya nivåer i förhållandet men hej, gissa om vi har?

Vi har som sagt 2 fläktar och en avfuktare i lägenheten då det längre upp i huset är en vattenskada i ett rör som uppenbart inte har planer på att hålla tätt. Så nytt försök till att laga det ska ske den 30/9 och denna skadan har ju lett till att vi har fuktskada i taket och vägg i badrummet samt del av taket i köket. Så det är ju en gigantisk plastpenis som ligger på golvet från badrummet till köket och vi kan inte stänga toaletten och vissa saker i förhållandet gör man ju med stängd dörr kan man tycka, men nu när vi är i lägenheten så behöver man ju ibland uträtta ärenden, har min inkomster så har man även utgifter, så efter morgonrundan när vi kommer in vrålar sjömannen: jag skiter och ser lyckligast ut i hela världen. Min tur och tror ni sjömannen tycker detta är roligt? Om han gör. Jag som har problem med offentliga toaletter och ska nu behöva skita med öppendörr ?!  Egentid är numera i lägenheten ett minneblott och det sägs ju att man delar allt i ett förhållande och ja, just nu delar vi allt med varandra.  Hjärtat, jag ska bara skita, du får vara med oavsett om du vill eller inte.. Happy bajsing!

Ledig dag som först var planerat med inga planer alls. Men det ändras snabbt, så om en stund ska vi dra iväg till stugan och fixa och sen får vi besök.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.