Livsstil

Ny vecka, morgonsex och akut skitnödig

DSC_0850

 

Godmorgon goding.  Måndag och ny vecka, underbart.  Jag har sovit som ett litet barn fram till strax efter 06 då Gizmo alltid väcker oss av akut bajsnöd. Han måste ut och det är ett jädrans gnällande om vi inte snabbar oss.  Sjömannen klev upp och skulle gå ut med dom, men han tog bara Gizmo och lät flickorna ligga kvar hos mig.. Så när han stängde dörren var det ju fler som helt plöstligt var tvungen att gå ut ?

Sjömannen hade även högläsning för mig om om 7 snabba tips om bra morgonsex. Han läste lite borsta tänder och ta en snabbis? Jag väntade att han skulle hoppa på mig för lite morgonsex, men han gick vidare med nyheterna. Tack som fan!

Jag har hunnit med att ringa lite samtal. Fixat med företaget och påbörjat en latte. Kläderna är på , frillan är fixad och tänderna är borstade och inte fan blev det någon snabbis för att jag snyggade till mig lite heller. Så nu ska jag fortsätta mina samtal och sen ska vi ner till Svedala.  Kanske tar jag med mig kameran och tvingar sjömannen att ta outfit bilder på mig, men bara av bilden här ovan blev han lika skitnödig som Gizmo och hade inte tid att ta kort. Men han fick välja, ta kort eller en snabbis. Han tog kortet och sprang sedan på dass..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenny 16 mars, 2015 at 09:15

  ja hade lätt valt en snabbis 😉 töm & glöm liksom 😉 haha
  Puss på dig <3

  • Reply tommytott 16 mars, 2015 at 18:42

   hahahahaa… fantastiskt! 😀

 • Reply Patricia 16 mars, 2015 at 09:22

  Va näe, det var då dålig still av honom haha. Då hoppas vi att han ställer upp och tar lite foton på dig senare idag då!

  Ha en fin vecka!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.