Livsstil

Första Juni

Friyay.

Hej fredag och hej första Juni. Vart tog Maj månad vägen? Nu är det officiellt sommar och jag hoppas innerligt att högsommar värmen och den tropiska hettan fortsätter som i Maj månad, men jag måste oxå säga att vi skulle önska lite regn här nere i Skåne under nätterna. Det är så torrt ute och fortsätter det så här utan regn så kommer den fina grönskan både på gräs och träd vara ett minne blott. Så du där uppe om du nu finns, ge oss lite regn ett par nätter i rad nu och låt det komma rejält . Det är väl för fan inte för mycket begärt med regn på nätterna och sol på dagarna?

Morgonmys här på morgonen som ni kan se. Kamphunden ligger utslagen och morgontrött så jag var tvungen att snabbt ta mig av sängen och hitta kameran och ta lite foton innan hon ändrade position. Jag hann knäppa av detta fotot och sen var det race  i sängen haha. Älskade kamphund, ibland förstår vi inte hur du orkar vara så busig, du  är 10 år och bör inte ha denna energi, men vi är oerhört tacksam för det .. trots att du ibland gör att jag blir skalligare och skalligare för varje dag.

I dag  blir det möte och sen ett extra pass ikväll. Jag är fantastiskt dålig på detta med ledighet så istället för 3 dagars ledighet så blir det bara 1 dags ledighet, för vet ni vad? I morgon lördag ska jag jobba igen, fast denna gången är det något som jag inte gjort på väldigt länge. I morgon gör jag nämligen comeback som fotograf och ska föreviga sommarens första bröllop. Det är lite nervöst, men det ska nog gå bra, jag hoppas i alla fall det så nu ska jag dricka mitt kaffe, lägga batteriet på laddning och leta upp min piké tröja med tommytott.com trycket på!

Dessutom skulle jag behöva lite extra timmar på varje dag. Jag hinner verkligen inte med alls och nu när jag är inne i ett jobb mode deluxe så får jag lite panik över att bloggen är så kass uppdaterad och jag vet att jag har samarbeten som ligger och väntar och ska publiceras, men på söndag kommer det upp ett samarbete och jag har självklart ordnat en rabattkod till er!

 

Så många nya som ändå  har hittat in här.  Välkommen och vill ni göra stjärtisen lite extra glad?
Följ mig och bloggen gärna på :
Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.