Livsstil

Gräsänkling, nya inredningsdetaljer och galen aw

Gräsänkling i 22 dagar.

I tisdags åkte sjömannen till sjöss i 22 dagar. Och när han sen kommer hem blir han bara hemma i 6 dagar innan han drar ut till de sju haven i 14 dagar igen. Det suger som fan, men både jag och sjömannen brukar av någon konstig anledning alltid jobba lite mer än normalt på sommaren, då man egentligen ska passa på att njuta av varandra och sommaren.  Men jag längtar redan tills han kommer hem.

I går hämtade jag hem nya snygga inredningsdetaljer till hemmet. Hur snygga är inte inredningsdetaljerna ovan? Huvudet är både skrämmande och en häftig inredning detalj. Ännu coolare blir det när stearinet har runnit ner och bläckfisken kunde jag inte motstå.

I dag är jag lite sliten efter gårdagens gigantiska aw i parken med psykiatrin i Malmö. Vi hade en avslutningsfest för en underbar chef som slutar och det skulle vi så klart så till med en gigantisk aw i parken , mat , musik , spel och bara hänga. Detta slutade med mycket skratt, hål i mina nya fina jeans , på vaden av alla ställen och att jag har ett skrap-sår på lillfingret. Men i natt när jag kom hem tog jag en lång promenad med kamphunden, diskade och klockan 2 la jag mig i sängen och sov. Vaknade upp lite smått bakis, men det har ordnat upp sig nu, men sliten är jag.  Ikväll ska jag möta upp en vän på lilla torg, jag ska nämligen vara fotograf på deras bröllop i höst och jag har inte träffat bruden ännu, så ikväll ska vi äntligen ses och bara umgås. Är ju bra om man har träffat bruden innan bröllopet haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.