Livsstil

Ny vecka, race i sängen och cravings

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

06.30 var det 2 race i sängen och kamphundarna hade mig som lekpark och racerbana tillsammans med sjömannens sida av sängen. Så det var ju bara att kliva upp, ge Prada medicin och sen ta med de små liven ut.

Måndag och en helt orörd ny vecka påbörjas. Nu är det bara 1.5 vecka kvar tills sjömanen kommer hem.
Jag sitter och äter frukost, riskakor , jornödsmör och banan med en kopp kaffe. Oh, mitt jordnötssmör är snart slut och jag vet inte vart jag kan få tag på lika gott som det från fitnessguru? Vilket rekommenderar du? Vart köper jag gott jordnötssmör här i Malmö? Nytt cravings.

Efter frukosten tänkte jag dra iväg på gymmet en runda, jag vaknade upp med en känsla av att jag måste träna och då får man passa på att ge sig iväg när den känslan infinner sig redan när man slår upp de melerade ögonen. I eftermiddag/kväll blir det en pw med syrran.  Och under dagen blir det massa måsten, en runda på affären, köra i gång en maskin tvätt, bråka med kamphundar och springa upp och ner för trappjävlarna ett par gånger då de små liven ska rastas.

Vi hörs senare!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.