Livsstil

Ny vecka, träningsvärk och nedräkning

En ny fullspäckad vecka.

Hej fina ni här är det måndag och jag kompade från jobbet i dag, jag är lite i en svacka och det är lite mycket just nu, men jag kämpar på och ser ljuset i tunneln men stannar ändå upp och lyssnar på kroppen, något jag har lärt mig under åren är att faktiskt lyssna på kroppen och inte köra på i 190.  Efter sommarens sjukskrivning lyssnar jag ännu mer på kroppen, för jag har ett mål att inte ha någon karensdag eller bli sjukskriven igen och därav att jag stannar upp, reflekterar och låter det finnas tid för återhämtning. Och i dag när jag inte är helt fit for fight så med det jobb jag har så var det bättre att jag kompade och gick hem.

Jag drog till gymmet och fick ut lite känslor och jag är lite stolt över mig att jag för andra dagen i rad har tagit mig till gymmet. I går hade jag en enorm energi och körde ett grymt pass. I dag var det inte mer motigt p.g.a träningsvärken men jag gjorde ett pass och det är huvudsaken.  Jag har som mål att bli av med den jävla magen jag dragit på mig och kanske få lite mer tight kropp men främst att avlasta de stackars lederna och mota fibromyalgimonstret i dörren. Jag är på bra väg.

Den efterlängtade veckan är här. På onsdag kommer äntligen sjömannen hem och längtan är stor. Han taggade mig på Facebook i en bild om att för lite sex kan allvarligt skada din syn och jag bad honom att skynda sig hem så jag inte blir helt blind. Haha!   Jag har föresten hunnit med att ringa viktigt samtal till banken, jag kom inte in på företags kontot och var osäker på om det blivit avslutat när jag avslutade företaget och det var det. Träningen är avklarad och nu blir det kebabtallrik från i går som jag gjorde med sötpotatispommes och haricot verts. Jag måste säga att sötpotatis pommes hemma blir inte inte lika gott som ute.
Sen en dusch och bara slappa i soffan framför tv´n med kamphunden.

Vila och se framåt med positiva tankar så är jag nog på banen igen om ett par timmar. I can do this.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.