Livsstil

Helgen , ny vecka och kärleken kommer hem

Kärleken kommer hem!

Måndag och en ny vecka och den börjar vi på bästa sett, en ledig dag och sjömannen kommer äntligen hem i dag. Jag och kamphunden vaknade vid 7 tiden, klev upp och gick morgonrundan och sen fixade jag mat till henne och skar mig i fingret, fixade en latte och försökte stoppa blödningen .. så jag inte skulle förblöda innan jag hinner träffa sjömannen, jag lyckades. Så det firar vi med att köra i gång en maskin med tvätt. Heja mig?

Helgen was a blast. I fredags kickade jag i gång den lediga helgen med en aw med fantastiska människor. Vi var 6 fantastiska människor som sågs på lemon grass, firade champagnens dag och käkade gott, pratade gamla minnen, nya minnen och catchade upp hur livet var för oss alla. En grym start på en ledig helg. Lördagen hängde jag med syrran, Mattias och Thea på Ikea en runda så dom kunde inhandla lite nytt till deras nya lägenhet som dom flyttar till om lite mer än en vecka och igår söndag så hade jag ett övertidspass inbokat på jobbet.

I dag på förmiddagen ska här tvättas, jag har sängkläder som ska tvättas upp och sen blir det bara massa mailande, skriva lite samarbeten och sen åker jag och kamphunden och hämtar hem sjömannen som äntligen kommer hem från de sju haven. Underbart.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.