Livsstil

2 lediga dagar

2 lediga dagar.

Två lediga dagar har jag framför mig och vi sa i går, vi sover tills vi vaknar och vi kliver inte upp innan kl 8. Its a deal. Strax innan 06 vaknar jag och strax innan 7 fick jag nog, steg upp och skulle hämta kamphuden i sängen och ta morgonpromenad med henne så ligger sjömannen på sidan, tittar på mig och säger: Du bröt avtalet och du ska inte vara vaken nu haha. Magiskt.

Vi har lite att göra i dag och vi får se hur mycket vi hinner klara av, lediga dagar för mig brukar ju sällan betyda att jag sitter i soffan, kollar netflix och inte gör ett skit , utan dagens to-do-list ser ut så här:
– Morgon promenad
– Lämna över en växt som jag sålt
– Mata djuren och mata Annicas djur
– Kolla till stugan och hämta krukor
– Handla på MM Sports
– Cykla minst 1.5 mil
– Fixa med växterna
– Dammsuga
– Tvätta

Ja , det är väl dom punkterna som vi har tänkt att vi ska klara av i dag så ja , vi får helt enkelt se hur det blir med det hela. Jag skulle dessutom behöva fixa inför ett nytt black week erbjudande som ska upp i morgon. Nej, med lite eftertanke så är det fan 2 som ska upp. Herregud, sa jag en ledig dag? haha!  Men nu .. nu ska jag ta tag i mailen och kolla av den och fortsätta små pilla här hemma innan vi tar tag i dagens to-do-list.

Vad gör ni i dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.