Livsstil

Gymmet, doftljus och nedräkning

Jag är perfekt som jag är.

Jag fick en fantastisk kommentar av en fantastisk bloggläsare, Lise och hennes ord fastnade – jag är perfekt som jag är – och i dag söndag tog jag mig iväg till gymmet efter lördagens myskväll med Linda på stan. Tack Lise, det kändes fantastiskt att vara tillbaka på gymmet även om jag bara körde ett extremt lätt gympass, men som många säger – de bästa träningarna är faktiskt de som blev av och jag har lärt mig av mina misstag, att köra jag för hårt efter ett uppehåll så kommer fibromyalgi monstret “Ernst-Hugo 90” och tar mig brutalt bakifrån med ett elakt skratt.

Det är söndag och solen den skiner, gymmet är avklarat och doftljus är tända och sprider härlig doft i lägenheten. Jag inser att mitt lager med doftljus börjar sina och det ger mig lite ångest och jag tror jag dör feeling. Jag måste införskaffa mig lite fler doftljus från Voluspa och självklart favoriten K. Lundqvist Stockholm, jag har ett doftljus kvar från dom och jag vill inte riktigt tända det bara för att jag vet att det doftar så gott men då tar ju det slut haha!

Annars har kamphunden nyss fått sig en promenad, jag har varit och handlat lite på Willys och jag förstår inte varför Willys inte kan ha 1.5 Liter laktosfri lättmjölk?! Varför? Men jag fick handlat hem lite i alla fall och jag har ett sinnessjukt crawing efter sötpotatis pommes, så det får det bli till kvällens middag.  Annars så slappar jag bara hemma med kamphunden, har nedräkning till sjömannen kommer hem, för nu är längtan brutal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lise 12 november, 2017 at 14:33

    Stor fet 👍 på detta.
    Ha en fortsatt ljuvlig Söndag!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.