Stuglivet

Nyklippt, effektiva och vårvärme

Nyklippt och riktigt vårväder.

I går var vi extremt effektiva , ja det blir ju så när man kliver upp så tidigt. Vi kollade över kläderna som låg kvar här i stugan och insåg att även där hade den oinbjudna gästen, mushelvetet varit och härjat, så vi fick lägga alla kläder i en stor plastbag och så körde vi hem till lägenheten och tvättade upp allt, 5 maskiner tvätt blev det som mushelvetet hade skitat ner.  Härligt att vi fick det gjort direkt. Vi skulle ändå in till stan igen då vi glömt annat hemma och att vi skulle till frisören.

Jag och sjömannen fick varsitt sms om att våra nationella ID-kort var färdiga att hämta. Här går det undan, i tisdags var vi och fotograferade oss och i går var dom klara, så dom hämtades ut och sen en runda på tropikhuset för att handla lite gräshoppor, mjölmaskar och kackerlackor till ödlorna och sen hem igen och fixa det sista med tvätten innan vi begav oss till frisören.

Efter det så körde vi hem till stugan igen, plockade och fixade och satt ute i solen och bara njöt av att den värmde härligt. Tanken var att vi skulle ha haft premiär grillningen i går, men tiden bara sprang iväg. Så i dag , om vädret tillåter så blir det premiär grillning här i stugan.  Utöver det har vi inga större planer alls faktiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.