Stuglivet

Stugbögarna är på plats

Äntligen börjar livet i stugan.

Fredag och klockan är i skrivandes stund 05:47. Jag har ledig fredag och både jag och sjömannen hoppades på att vi skulle kunna få sova längre i dag, men när klockan var 04:30 så slog jag upp mina ögon och kunde fan inte somna om, så jag har varit ute med kamphunden på en härlig morgonpromenad, tänt ljus och fixat kaffe och även sjömannen har kommit upp, men han har krupit ner under filten i soffan.  Mysig start på en ledig helg.

I går när jag jobbade så packade sjömannen och kamphunden kläder och nödvändigheterna i bilen och så körde de ut till stugan och spenderade hela dagen här, jag körde ut när jag slutat jobba och vädret var på topp, våren visade sig från sin bästa sida och det var så skönt att sitta i solen. Vi packade upp , lagade middag och tog en promenad och bara njöt över att vi har kickat i gång säsongen här i stugan. Vi har flyttat ut och vi har längtat så mycket efter detta.  Tanken är att vi nu ska bo här i stugan för säsongen, men vi får se hur vädret är och hur vi känner efter helgen om vi kör ett par dagar i lägenheten eller om vi blir kvar här!

Jag har långledighet och därmed ledig i dag. Vi ska in en runda till lägenheten i dag då vi glömde tv kortet till vardagsrummet, hämta lite schampo och duschgrejer som vi glömde och så blir det ett besök hos frisören. Annars får vi se vad tagen tar oss till.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.