Livsstil

Nyklippta, nattjobb och gräsänkling

image

Nyklippta pågar. 

Tisdag och dagen har rullat på i en jädrans fart. Vi har hunnit med att vara i Trelleborg en runda, hämta hem lite som glömdes i husvagnen, fikat hos fantastiska Anki och när vi kom hem så var det att ta fram hår trimmern så sjömannen fått för sig att jag skulle klippa honom, kortare på sidorna och nacken. Sagt och gjort så var vi i gång och det slutade med att jag klippte mig själv med assistans av sjömannen. Jag blev inte riktigt nöjd över resultatet på sjömannen men han blev nöjd. På mig blev jag nöjd.

Första gången jag ger mig på detta och får faktiskt säga att det blev fan inte så dåligt. Nästa gång kommer det bli perfekt på sjömannen! 🙂

Nattejobbet är i gång igen och i morgon blir det räsertotten i bilen hem. Jag ska fan hinna hem så jag hinner köra sjömannen till tåget, annars är det 15 dagar tills jag får se honom igen. Dessutom har jag konstaterat att under dessa 14 dagarna han är borta så kommer jag endast vara ledig 5. Jaja, jag får tiden att gå i alla fall så att saknaden inte hinner krypa sig på allt för mycket!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.