Livsstil

Sovit dåligt, räser bajs och tantgrusom

Morgonmys med levande ljus.

Ni anar inte hur trött jag är och hur ofta jag tittade på Chanel i natt ömsom med bedjande ögon att låta mig få sova, hotade henne att byta bort henne mot en dyr flaska champagne och nästa sekund så stod jag på knä och sa könsord och torkade bajs. Den stackarn har varit dålig i magen i natt och väckt mig typ hela tiden. Inte kan hon hjälpa att hon är kass i magen och jag är glad att det inte hamnade i sängen, för jag hade verkligen inte haft tålamod och ork att börja renbädda kl 03 i natt haha!

Nu på morgonen verkar magen ha lugnat ner sig och jag funderar på om jag har röven fram eller om den är bak. Det är nog en fråga som kommer vara genomgående för mig denna dagen.  Vi har tänt ljus,  jag har gjort en liten kaffe och Darin strålar ur högtalarna . Herregud vad hans musik är bra, i alla fall de svenska låtarna.

Det regnar ute och är ett redigt höst väder och egentligen ett väder där man ska krypa ner under filten i soffan, tända ljus och bara småfisa. Det blir nog lite sånt i dag oxå, kanske. Men först har jag saker att göra  och jag har redan hunnit betat av mailen och svarat på lite härliga förfrågningar och kanske dyker det upp en tävling inom kort både här och på Instagram.

I går kom tantgrusom hem. Annica som även hon jobbar till sjöss. I vanliga fall kommer även sjömannen hem men han är ute en vecka till så om en stund ska jag ta bilen och köra ut till henne, dricka kaffe, hjälpa till att mata ormarna och bara snacka skit. Jag ska eventuellt vlogga lite i dag och hoppas på att det går bättre i dag. Jag började ju i söndags med en vlogg och på kvällen när jag satt och redigerade och förde över filerna till datorn så var det 4:a filer som var fungerande och de andra hade skadats. Helvete oxå. Men nytt försök i dag.

Vill ni följa min youtube kanal så hittar ni den —->här<—-

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 19 oktober, 2017 at 10:31

  Köp Prokolin på Apoteket, bra att ha hemma till Chanel. Det är en tub med pasta som man tar lite på maten för att stabilisera magen när den är dålig. Det är lätt att få i dem, smakar tydligen gott!

  • Reply tommytott 19 oktober, 2017 at 14:08

   Brukar alltid ha det hemma, men just nu var den slut. Får åka och köpa den, tack för påminnelsen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.