Livsstil

Promenad, nyklippt och kränkt bög

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tog mig en promenad i det härliga vädret. Solen tittar fram lite då och då och det var fantastiskt skönt att komma ut och bara gå helt själv och titta på folk. Och kunna gå i sin egna takt och stanna upp och vila när lederna var påväg ur kroppen.

Jag tog en promenad in mot södervärn och Möllan och strosade runt och konstaterar när jag är halvvägs in till Möllan att jag både glömt kamera och glasögonen hemma. Skjut mig. Jaja, jag vägrar gå tillbaka. Jag som tänkte jag kunde fotografera lite stadsliv när jag ändå var ute. Men jag kom fram, folket var ute och drack kaffe och handlade svinbilligt frukt och grönt på torget, det var oxå min tanke men jag hamnade hos en frisör och snyggade till håret och kanterna lite , korta ner sidorna var min plan då jag inte kan göra så mycket mer med de korta håret just nu.

Varsegud och sitt. Kortare på sidorna och längre uppspå sa frisören, då du inte kan göra annat med det korta håret. Oh my god tänkte jag, jag får nog inga komplimanger över mitt hår i dag inte haha. När det är klart, bättre än vad jag förväntade mig sa han , gelé eller vax? inget av det tack  och så tar han gelé ändå och fixar frillan och är han fixar håret säger han – Du måste åka till turkiet och plantera håret från nacken hit upp på huvudet, det kostar inte så mycket?! Jag blev mållös och kände mig lite kränkt faktiskt och bara log. Och då kommer nästa fråga – skägget, ska du göra det hemma eller ska vi fixa det här?  Jag svarar snällt, jag fixar det hemma själv, men tack ändå .. Vi fixar, vi kan göra en frisyr av det i alla fall .. Nej tack haha! 

Jag gick ut därifrån med svansen mellan benen, skamsen och fundera på om jag ska leta upp någon duktig kirurg som kan plantera håret från nacken till de “fattigare partierna” på huvudet. Jag betalar med mig och sjömannen i natura . Bara det är värd en miljon.  Promenaden och friska luften var enormt skön, även fast jag stundtals ville sätta mig ner och gråta och fundera på om jag skulle springa in på apoteket och köpa absolut torr, för herregud vilket flickbrus jag fick och svetten rann värre än ett träningspass.

Som jag skrev tidigare, det blir en bra dag och jag får känna mig som de flesta svenskar. Mer eller mindre kränkt haha! Och nu är jag helt slut så det blir att inta ryggläge i sängen och bara vara!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 21 maj, 2016 at 13:59

    haha sicken en som kör på så och anser hur du ska göra, men tycker du vart finfin, du passar sådär och skägg till

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.