Livsstil

Nyvaken, sista dagen och se framåt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina jungfrubröst! Tisdag och vi är uppe , utfodrat kamphundarna och rastat de små liven. Självklart springer Prada Malmö runt innan hon kan kröka rygg och hitta det perfekta stället att lägga kablarna på .. vad är det för fel ?! Gizmo han hinner knappt ut och om det så är mitt i gatan så sätter han sig där och struntar totalt i om det kommer bilar .. Nöden har ingen lag? 😉

I dag är det sista dagen på sjömannens ledighet. Tänk att han redan har varit hemma i 3 veckor och i morgon bitti ska han kliva upp svin tidigt för att ta tåget iväg mot 14 dagar till sjöss. Jag hatar det!

Magen känns sådär, det går framåt och i går sattes nya planer i verk och saker är på gång för något nytt. Jag kan dessvärre inte säga något än, även fast jag vill, men jag lovar att det kommer skrivas även här när jag kan .. Jag önskar jag kunde skriva ut det redan nu, men jag har lite saker att fixa innan allt går i lås.  Nu ska jag se om kaffet är klart så att jag får i mig min dos koffein så jag kanske vaknar och blir människa igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 26 januari, 2016 at 22:23

    De två veckorna kommer gå racerfort =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.