Livsstil

Ny vecka, grönt ute och back to work

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina små chokladpraliner! Sovit gott? Jag har sovit sådär, inte bra och inte dåligt, men ett par vändor upp blev det. Kamphundarna är rastade, ny biljett på bilen för veckan är fixad och morgonkaffet dricks tillsammans med sjömannen.

Igår när vi gick och la oss var det snö ute och i dag på morgonen är det grönt och fint. Underbart, kan jag våga hoppas på att snön kanske håller sig borta från de skånska gatorna och att solen visar sig mer och mer så våren börjar komma? I hope.

Idag ska jag tillbaka till jobbet. Min 10 dagars ledighet är inte över ännu men ett extra pass på jobbet är inbokat, ett kvällspass så vi får se hur det går. Jag ska ju vara fit for fight för att börja arbeta men såret på magen gör fortfarande ont och det krampar till ibland, men tar man det lugnt så ska det nog fungera bra!
Så, nu åter till mitt morgonkaffe, se om favoritbloggarna har uppdaterat något, kolla youtube och fortsätta kolla runt efter terrarium!

Trevig måndag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 25 januari, 2016 at 22:12

    Men toker du ska vara hemma morr

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.