Livsstil

Tidig morgon, stress och samla vuxenpoäng

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

04.45 ljuder både sjömannens och min telefon! Det var alltså tid att göra morgon då?! Skjut mig.
Det var bara att dra sig av sängen, få på sig kläderna och rasta kamphundarna medan sjömannen fixade i ordning sig för jobb. Vi körde lite tidigare så jag skulle hinna kramas med Maja på centralen innan dom klev på tåget. Men Maja uteblev så efter sms konversation och telefonsamtal så hade hon gått på fel buss, eller rätt buss fast åt fel håll haha!

Hopp, sagt och gjort så hoppar vi in i bilen, ber Maja hoppa av på nästa hållplats och så skulle vi hämta henne för hon hade aldrig hunnit i tid med skåne trafiken! Förlåt alla poliser och kontrollanter, men bögen bröt nog mot alla trafikregler som gick och ännu snabbare gick det när vi hämtat upp Maja haha … Sjömannen vrålar att han kommer kräka och håller hårt i dörren och samtidigt vrålar, kör för vi har en gravid kvinna i bilen .. Men, dom hade ett tåg att passa och det är ju fan inte vårt fel att bussen går åt fel håll? 😉

Igår kväll meddelade föresten sjömannen att han kom på att jag behövde besikta min bil , för det blir körförbud på den på söndag om du inte besiktar den, så du har tid i morgon, alltså i dag, kl 9.30 !?
Skojar du med mig? Jag har haft körkort i 8 år snart och aldrig besiktat bilen utan bara varit med.
Jahopp, jag ska alltså samla duktigt med vuxen poäng och köra upp för den där jävla rampen själv i dag och sedan stå med svansen mellan benen och skämmas när jag får 2:or för att vi varit lite lata och inte lämnat in bilen för byte av bromsar bak ? tack som fan sjömannen .. jag ska komma i håg detta haha!

Nu hinkar jag latte, lyssnar på musik och sjömannen är på tåget påväg till 14 dagar till sjöss. Jahopp, 14 dagar av sextorka och egentid. Jaja, må dessa 14 dagarna gå snabbt, men tills han kommer hem får jag helt enkelt roa mig med massor med jobb, skriverier och skälla ensam på kamphundarna … Life is pretty good!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mirre 27 januari, 2016 at 21:28

    Hehe, hoppas att besiktningen gick bra. Vad roligt är din syster gravid?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.