Livsstil

Ogräs, skönhetsfix och nedräkning

Nyklippt, fixat skägg och nedräkning!

I dag på morgonen fick jag äntligen sova ut. Jag sov fan till efter 9 och det är verkligen något jag behövde göra känns det som. Jag har dessutom 2 kvällar i rad nu varit uppe längre än vad jag brukar vara. Hallefuckinglullejah?

Men efter jag vaknade så fixade jag kaffe , rastade kamphunden och sen drog jag till hornbach för att köpa självbevattnare till våra tomat och gurkplantor. När jag kom ut till stugan igår så hängde gurkplantorna och jag är osäker på om jag kan rädda dom så fungerar inte självbevattnaren så får jag helt enkelt köpa nya frön och så och hoppas kunna få de att överleva med självbevattnaren som nu finns. Sen rensade jag det sista ogräset vid staketet, sista sidan fixad och det är nu top notch och nu ska det bara inhandlas ogräsmedel och salt så ska vi nog ha resten av våren och sommaren räddad.

Jag snackade med syrran på förmiddagen och hon skulle till läkaren med Thea och bad henne gå inom barbershopen jag går till och se om dom hade tid till mig ikväll, vilket dom hade så vi bestämde även att jag skulle käka middag hos dom och mysa lite med thea och familjen då salongen ligger 1 min från dom. Mysigt.  Och här ovan ser ni resultatet, en ny frisyr och lite ny styling på skägget, nytt och fräscht är alltid behövligt.

Måndag och nu ligger jag och kamphunden i sängen och kollar tv innan vi ska sova. En ny vecka och veckan då sjömannen kommer hem så nu börjar nedräkningen och längtan är brutal. Verkligen brutal.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.