Livsstil

Uppdateringar, lillördag och skitväder

En regning morgon.

Hej å hå. Det blev ingen uppdatering i går och det beror helt enkelt på att datorn hade en uppdatering som behövde göras och eftersom jag trodde det skulle gå snabbare än vad det gick så hann jag helt enkelt inte med att uppdatera innan jag drog iväg för att möta upp Andreas och införskaffa en födelsedagspresent till Veronica aka mor på jobbet. Älskade hennes reaktion av presenten.

I dag vaknar vi upp till ett regnigt Malmö. Det är grått och trist och eftersom vädret är som det är denna lillördag så känns det som att det inte gör något att jag har en kväll på jobbet framför mig.  Det är alltså lillördag i dag och det betyder att vi är mitten på veckan och det betyder att det är ännu mindre dagar kvar tills sjömannen kommer hem. Kamphunden hon fortsätter med sitt tramsande i sin löp-period och det är skit jobbigt. I vanliga fall kan man gå på toaletten i fred men nu jävlar sitter hon och vakar över en på mattan nedanför toaletten.  Och inte nog med det, jag tror minsann min lillasyster har installerat en kamera här hemma, för hon ringer fan alltid på FaceTime när jag sitter på dass. Lite obehagligt faktiskt haha.

Men nu måste jag göra mig en latte till, svara på lite mail som kommit in och sen bege mig iväg till jobbet.  Hoppas ni får en fantastisk onsdag och glöm inte att vara rädd om varandra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.