Livsstil

Om en vecka

Sommaren gör comeback.

Onsdag och jag och min kropp behövde tydligen sovmorgon i dag och jag blev fan chockad när jag vaknade klockan 10 i dag .. Va fan hände här ? Men uppenbart behövde kroppen sömn och självklart får den det, jag la mig tidigt i går och tänkte att jag sover tills jag vaknar då jag inte har något planerat alls.

Kamphunden ville sova vidare men jag får lite panik och känner att dagen har försvunnit när man sover så länge. Gick en promenad med kamphunden, drack kaffe, plockade här hemma och sen körde jag till Svedala för att dricka kaffe med syrran och mysa med henne och favoriten Thea. Promenad och bli jagad av fågeljävlar  haha. Massa skratt och strålande väder.

Jag har just fått i mig middagen, potatiskroketter och kycklingklubba i ugn. Smakade riktigt gott.
Ikväll händer inte mycket, duscha och bara mysa med kamphunden , kolla tv och lägga sig tidigt även i dag.
Nu börjar även nedräkningen, för om en vecka kommer sjömannen äntligen hem igen och både jag och kamphunden längtar som galningar tills han kommer hem, nu känner vi att det får räcka och han kan komma hem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.