Livsstil

Hellorider – elcyklar till grymma priser

Inlägget är i samarbete med hellorider.se

Snygga elcyklar.

Under ett par gånger i mitt 12 åriga liv här i Malmö har jag haft ett par cyklar och tror ni jag har fått behålla dom för mig själv? Nej inte alls, de cyklar jag har haft har blivit stulna oavsett lås och fastlåsning. Tänk er att sluta arbetsdagen och komma ut från sin arbetsplats och mötas av synen att hela cykelstället är uppslitet från marken och bortplockat med alla cyklar? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta haha.

Men nu ett par år senare är jag lite sugen på att skaffa cykel igen. Malmö är ju en cykelstad och bor man i Malmö bör man väl kanske ha en cykel? Speciellt då vi flyttade närmare stan och jag har gång och cykel avstånd till jobbet och det tar inte lång tid att gå men med en cykel hade det ju gått ännu snabbare och dessutom när det regnar går det ju ännu snabbare.

Det har ju blivit oerhört populärt med alla elcyklar som har kommit. Jag har ett par vänner som har dessa elcyklar och dom har sagt att det är det bästa köp dom någonsin gjort. Vissa cyklar överallt med dessa och anser sig inte behöva använda bilen alls i Malmö. Så tankarna på att införskaffa en cykel är stor. Båda att ha här i stan men även att ha under sommaren i husvagnen när vi spenderar massor av tid där. Att cykla till stranden , cykla till vännerna när det väntas festlighet och att snabbt kunna ta sig fram i stan.

Hellorider har nämligen en återbäringskampanj där du får 25% i återbäring vid köp av en valfri elcykel och inte nog med det så är ju blackfriday på ingång, den 24/11 är det black friday och även här kommer du hitta fantastisk black-friday rea. Så det är nog värt att lägga band på sig och invänta och se om någon modell faller mig i smaken tills dess? För vem vill inte ha rea och återbäring på en dyrare produkt? Äsch, på allt hade man uppskattat blackfriday och återbärings erbjudanden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.