Livsstil

Onsdag, internationella kvinnodagen och nyhet från NJIE

Onsdag morgon och som vanligt som de tidigare mornarna har jag bråkat med kamphundarna om hur viktigt det är för mig att faktiskt få lite sovmorgon. Dom väckte mig inte kl 06 i dag, men 06.30 tyckte dom det var morgon igen, jag orkar inte. Men vi låg kvar i sängen efter mycket bråkande och strax efter 8 klev vi upp, ut med de små , utfodra dom och jag tog mig en dusch.

Nu sitter jag här dricker latte och har just smakat en av nyheterna från NJIE. Den var ok, inte något utöver det vanliga men helt klart godkänd. I går kväll var jag tok sugen på pizza, hamburgare, en påse chips, lösviktsgodis och ja allt som var fett var jag sugen på, men jag stillade mitt sug med 2 mackor och en propud milkshake med smaken cappuccino, den var helt okej den med och även den en nyhet från NJIE.

I dag är det internationella kvinnodagen. Det hyllas för fullt i sociala medier och jag tänker inte vara sämre jag , utan jag vill oxå passa på att hylla alla kvinnor , ni är fantastiska varelser och vill samtidigt  ge en uppmaning till alla män där ute. I dag på internationella kvinnodagen, kan ni väl sätta er ner när ni ska rasta krigaren, speciellt på toaletter som är utanför ert hem ? Så alla kvinnor och vi män som är sittmikterare och inte har jätte stor lust , även i dag att råka sätta oss i ditt skvättande på kanten när man är stressad, inte hinner kolla ringen och sätter sig där och blir så där äckligt blöt på rövballarna.

Nu .. Dricka min latte, fixa med kamphundarna, packa jobbväskan och sen iväg på lägenhetsvisning innan jobbet kallar 12.30.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.