Livsstil

Från ett jobb till ett annat

Onsdag kväll och kvällsjobbet är avklarat och jag är hemma hos kamphundarna och har gjort mig klar för kvällen. Men ännu kan jag inte släcka ner tv och försöka göra John blund sällskap, utan när jag kommer hem så fortsätter jag med mitt andra jobb, sociala medierna. Jag verkligen älskar båda mina jobb lika mycket då dom skiljer sig enormt mycket från varandra.

Som ni ser på bilden har jag mina assistenter vid min sida och den ena är lite tröttare än den andra. Gizmo, älskade Gizmo. Jag älskar dig enormt mycket, men denna tiden på kvällen tycker jag inte alls om att du har sådan energi och grannar, förlåt, men han ska bara visa er och mig att han lever och fortfarande har kvar sina stämband haha!

Så nu ska jag gå igenom mailen och svara på lite roliga mail om eventuella samarbeten som trillat in. Vi får se vad det leder till och i fall vi kommer överens. Dessutom blev en annan rolig sak klar. Det var ju inte länge sen jag fick en ny fullformatare av sjömannen och vet ni vem som fått fotojobb som ska fixas på måndag? Jo, nämligen jag … Älskar´t!

Nu beta av mailen och sen släcka ner, försöka släcka ner till kl 23.
Föresten, vad jobbar du med som läser detta? Kommentera gärna här i inlägget.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Teresa 9 mars, 2017 at 00:09

    Jag är arbetslös just nu. Jobbade på Scan i 10 år men blev uppsagd p.g.a en arbetsskada i handleden. Har opererats 3ggr för den under tiden jag var anställd. Jag slutade där i februari förra året och hade då varit sjukskriven i nästan ett år. Gjorde min 3e operation undert tiden jag var sjukskriven. Så totalt har jag snart gått hemma i 2år och det är drygt!

  • Reply Margareta 9 mars, 2017 at 02:58

    Vilken underbar bild! Ifråga om jobb så har jag turen att få hålla på med det bästa som finns och t o m få betalt för det – jobbar på hunddagis, bl a med såna där små huliganer som du har! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.