Livsstil

Kasta mat, plåthelvete och lillördag

DSC_0859

Giv mig styrka. När fan ska jag få sova längre än 7 ? Dessa kamphundar är inne i en period där man ska väcka mig kl 06.30, jag blir tokig och dör snart trötthetsdöden men inte fan kunde jag somna om efter den ljuvliga morgonpromenaden.

I går var det norrsken över hela Sverige, gick jag ut med Mr nikon och föreviga kanske ett av mina första norrsken ? Noo .. Skandal. Jag bör skämmas. Jag var för trött. Livet som unghundspappa är fan inte lätt, inte pappa till gamla kärringar som vaknar tidigt heller.

Kass uppdatering i går. Jag jobbade till 20.30 och brände mig på en plåtjävel från ugnen. Inte bara en gång, utan 3. Drar undan handen när jag bränner mig första gången och där satt ett par fingrar som smekte plåten lite lätt och i reaktion kastar jag pytt i panna på kollegan .. Förlåt, det var varmt som fan, gjorde ont som fan och du stod lägligt 😉

I dag .. kanske ett besök gällande företaget på telia, förhoppningsvis hämta bilen och ikväll blir det nog vin, lillördag. Har jag tur blir det kanske lite nakengymnastik!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maggan 18 mars, 2015 at 09:55

  Norrsken – det missade jag helt… Men på fredag kl 10.55 är det solförmörkelse, partiell visserligen, men ändå. Hoppas på klart väder… Ha en fin dag!

  • Reply tommytott 18 mars, 2015 at 18:57

   Japp, norrsken kan man tydligen se ikväll med 🙂

   Ha en fin kväll!

 • Reply Mirre 18 mars, 2015 at 13:10

  låter som en sämre dag, hihi den tiden kliver jag upp varje dag 😉

  • Reply tommytott 18 mars, 2015 at 16:14

   Japp men för en nattmänniska är detta okristlig tid !

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.