Livsstil

När fan ska helvetet vara över ?

När ska helvetet vara över ?

Andas Totten, andas. Ja det här fan lättare sagt än gjort.
I dag vid lunchtid behövde jag vara hemma i lägenheten eftersom jag hade avtalat tid med en fukt tekniker som skulle komma och mäta fukten i väggar och även kolla på taket i köket. I maj månad upptäckte vi en fuktskada i badrummet, dom kom och kollade på det och det var fukt i taket och i väggen i badrummet, det visade sig att det är en vattenläcka på våning fyra eller 4 och det har runnit ner till oss. Den 28 Maj satte dom in avfuktare och fläkt och för ca 3-4 veckor sedan tog dom bort det och vi kände att äntligen går det åt rätt håll. Men eftersom jag får huvudvärk varje gång vi är i lägenheten och att det luktade mögel så kontaktade vi hyresvärden för att höra vad fan som händer?! Det visade sig att läckan inte är lagad ordentligt och vi berättade att det börjat spricka i taket i käket och att vi inte kan vara i lägenheten, så en tekniker skulle komma i dag. Och i dag sattes det in ny avfuktare och fläkt i badrummet och även fläkt och skrapning i taket i köket .. Jag.orkar.inte.

Stugsäsongen börjar gå mot sitt slut och just nu är vi glada att vi har stugan där vi kan vara, men just nu känns det som att detta aldrig tar slut. Jag börjar bli så jävla less på skiten, jag vill ju städa lägenheten och ställa allt på sin plats där hemma inför att vi ska flytta dit igen, vilket inte alls känns lockande. Men Göran från secco har varit jävligt schysst och han sa att det bara är att ringa om det är något.

Så när jag och kamphunden hade suttit hemma i lägenheten och väntat på att detta skulle fixas i dag så körde vi till Ica maxi och jag lyxade till det med svindyr vego-sushi och kyckling-rullar. Dyrt men så jävla gott. Självklart när man är hungrig handlarna man som fan så kycklingrullarna ligger i kylen och väntar på att jag ska bli hungrig igen så jag kan käka dom haha.

Dagarna bara springer iväg, jag har ledigt i dag och i morgon och i dag har det ju varit fullt upp och i morgon lika så med annat som ska göras och egentligen hade jag velat ge mig ut och cykla, men jag vet inte riktigt om jag orkar just nu. Tröttheten kom som en käftsmäll nu ikväll och samtidigt är jag så uttråkad, men inte superpeppad på att göra något.

Hur har ni det i livet ?
Berätta för mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 13 september, 2021 at 20:12

  Två sjuka barn. Bara förkylda visserligen. Ett förhållande som jag önskar kunde ta slut. Väntar på besked både på praktikplats och besned på om jag får anställningen jag var på intervju hos förra veckan.
  Hoppas allt ordnar sig med lägenheten och fukten.

 • Reply Hondjuret 14 september, 2021 at 06:14

  Fy fasen, vad jag lider med dig. Kände hur trött jag blev för eran skull när jag såg klippet på instagram!
  Meeen… tänk så jävla glada ni kommer bli när det är över.. (igen) 😀
  Och nej, det är väl kanske ingen tröst just nu 😉

  Hoppas tisdagen blir bättre!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.