Livsstil

Outfit, att tro på sig själv och nya saker

Totten

 

Dagens outfit.

Kvällen är kommen. Jag har pillat en del med wordpress, seriöst? Ska men behöva vara ingenjör för att kunna allt detta ? Varför läste jag inte webbdesign i skolan ? haha!

Jag har även pratat med en fantastisk människa, en kvinna med många kloka råd . Och det behöver jag just nu, för jag har massor med saker i huvudet och i vissa situationer är självkänslan extremt låg och att tro på sig själv är som bortblåst. Jag har alltid varit en person som sätter alla före mig själv och alltid varit mån om att andra har det bra och att andras val ska gå före mina egna val. Nu väljer jag efter mig själv och känner mig skit elak, som världens sämsta människa ? Varför är det så och hur gör jag för att bli av med den där känslan ? Jag ska fan ha creed för att jag väljer mig själv före andra .. men sen kommer den där lilla skiten i mig och tycker synd om allt och alla andra ? I hate it.

Ikväll har medans jag pillade här i bloggen och försökte lära känna mitt nya skötebarn så trillade poletten ner när jag hämtade kalendern i min väska som det står tommytott.se på ?! Vafan.. Det här med att betala för webbhotell och nyttdomän var ju skit bra. Inte hade jag i tanken på att jag även behöver byta ut:

– Min asasnygga väska.
– Min asasnygga jacka ( jag älskar den ).
– Nya visitkort.
– Ny logga!
– Ny mailadress ( jag får alltså maila ett par hundra stycken ).

Det är ju självklart att jag måste ha nytt, jag måste ju ha min nya adress på saker och ting …Sjömannen , är det okej att jag fixar allt detta med mitt nya domän och betalar dig med min kropp? Snälllaaaaa? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Marie 10 mars, 2015 at 21:11

  Snygg jacka och outfit, kul med ny blogg, blir ju bra detta =D

  • Reply tommytott 10 mars, 2015 at 21:13

   Tack så mycket .. Det hoppas jag 🙂

 • Reply Anki Viktorsson 10 mars, 2015 at 22:22

  Tack för snabbvisiten. Jag förstår att det gick bra hos revisorn.
  Fina bilder på dig Tommy.

 • Reply Don 10 mars, 2015 at 23:00

  #Meningslösttycksyndommiginlägg

  • Reply tommytott 11 mars, 2015 at 10:44

   Tack för din haschtagg, den var verkligen meningsfull!

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 10 mars, 2015 at 23:31

  Man lär sig WP rätt fort. Och det finns SÅ mycket man kan göra. Men ta det lugnt i början. Det gjorde jag när jag körde self-hosted tidigare. Finns massa tips och hjälp på nätet, men det vet du säkert redan

  Lycka till och God Natt ! Kram.

 • Reply Victoria 11 mars, 2015 at 01:06

  Detta kommer som sagt att bli så bra 🙂 Än en gång lycka till med din nya sida <3

 • Reply Sara 11 mars, 2015 at 07:43

  Att tänka på sig själv är inte så jäkla lätt och det där dåliga samvetet kan fara och flyga 🙂

  • Reply tommytott 11 mars, 2015 at 10:44

   Verkligen inte .. men det löser sig alltid och man kan ju inte vara bäst på allt? 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.