Livsstil

1 dag kvar, älskade vänner och migränkänning

DSC_0544

 

Hej vänner. Det gör mig riktigt glad att se att så pass många faktiskt har hängt med över hit från den gamla bloggen. Allt är inte helt klart ännu, utan det är lite saker som fortfarande behövs fixas, bland annat försöker jag ändra i bloglovin och på blogportalen så denna adress är där och så uppdateringar för er följare på bloglovin kommer med där.

Jag har fått in profilbild, lite ikoner och annat nödvändigt så blogger börjar utformas till lite mer personlig, även fast det är en bit kvar tills den är helt personlig och efter mig. Men det duger så länge.

I dag på morgonen fick jag ett mail med ett oerhört tråkigt besked. En av mina närmaste barndomsvänner ligger på sjukhus efter en snöskoter olycka. Jag har haft kontakt med hennes mamma och fått information och läget är stabilt , men ändå finns en oro för det kan ju vända .. Älskade vän, du är en riktig kämpe så även detta klarar du.

Jag har även varit iväg och träffat en mycket saknad vän, Thomas. Denna herre var på Sverige besök ett par dagar. Han flyttade nämligen till Thailand så han har jag dessvärre inte träffat på skit länge. Så jävla kul att se honom. Jag hoppas innerligt att jag detta året kan övertala sambon att dra till Thailand i 2 veckor och spendera lite tid hos Thomas och få ligga på stranden och vika ut mig.

Mer än så har dagen inte bjudit på. Jag har mest legat i soffan och gosat med kamphundarna, fick en jävla huvudvärk i bilen påväg hem, väl hemma började synen försvinna och migränen var på ingång. Men med lite medicin och vila så löste det sig.

Nu kollar jag mobilen och inväntar att sjömannen ska höra av sig, jag ska hämta en kollega till oss ( jag är ju fan timanställd på båten ) på centralen då hon tydligen skadat foten. Och vet ni vad ? I morgon kommer sjömannen hem, sent på kvällen men jag får i alla fall hem honom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Helén 11 mars, 2015 at 21:07

  Åh så fint du fått det.
  Snyggt jobbat stjärtisen

  • Reply tommytott 11 mars, 2015 at 21:08

   Tack ska du ha! Börjar kännas okej och jag börjar få det okej här inne, men senare kommer det upp en personlig design 🙂

   • Reply Helén 12 mars, 2015 at 17:19

    Det kommer bli suveränt när allt är klart. Plus att du slipper ha dessa avbrott hela tiden där varken hemsida eller mail funkar

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.