Livsstil

Friyay, ledighet och grannsämja

3 dagars ledighet.

Första veckan på nya jobbet är avklarat och jag började lätt med 3 dagar och i går kl 16:05 gick jag på helg med huvudvärk och en onormal trötthet i kroppen. Det ligger något i kroppen och gror på mig och jag hade huvudvärk onsdag och torsdag och halsont, flyttpackning, städning och så ett nytt jobb. Det är inte konstigt att man blir helt slut i kroppen, men det nya jobbet känns bra och det känns som jag kom in i det snabbt.

Fredag och jag vaknade tidigt. Sjömannen gjorde klart för mig i går att jag inte fick kliva upp före han hade vaknat och att jag skulle ligga i sängen tills han klev upp. Men jag kunde inte hålla det och jag förstår inte varför jag inte bara kan få sova ut , utan att vakna innan kl 8 varje ledig dag. Så jag klev upp, gick ut med kamphunden , in och fixa kaffe och sen en varm dusch. I dag ska jag gå och se om jag kan få skägget fixat och kanske nedkortat lite och kl 13 ska vi träffa en vän för en fika på stan. Mys.

Föresten, vad tycker ni om min nya snygga tee från Madlady?

När grannarna går ihop i trapphuset.

Kommer ni ihåg att jag då och då har skrivit om våran fantastiska granne som håller låda och sprider en fantastisk odör i trapphuset? Vi har fått besked om att det kommer ske saker till veckan och det är vi alla glada för. Men nu har det gått så långt att sambon och en del andra grannar är rädd för honom och mister körde i gång åtskilliga gånger i går igen och slog med dörren så det ekade i trapphuset, jag tappade tålamodet och min pedagogik försvann. Jag sprang ner och vrålade i ansiktet på honom att han är sjuk i huvudet och ska sluta. Han säger att vi inte kommer få som vi vill och vi bestämmer inte över honom. Nej, helt riktigt att vi inte gör, men att störa och sprida sin skit till grannarna är något som inte accepteras. Jag var så arg och har i dag kontaktat hyresvärden och inväntar samtal för att få klarhet i saker och ting och göra klart vad vi tycker och tänker i det hela och få höra hur dom anser att vi ska förhålla oss, i fall dom tycker det är värdigt att knappt få sova, att många är rädd att gå förbi dörren i fall han utagerar !  Så i går stod nästan alla grannar ute i trappen enade om att detta är outhärdligt och att vi snart får börja ta med termos, koppar och kaka. Fantastiska grannar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 23 februari, 2018 at 10:40

  Dryga grannar är så jobbiga.
  Vi har en familj ovan oss som varje dag flyttar möbler rakt över golvet och utan lejontassar(de där mjuka kuddarna) låter det för jävligt, de spelar fotboll inne, åker rullor eller något inne, leker kull eller något med barnen varje dag – inomhus. I flera månader har vi stått ut till förra fredagen då de höll på fram till tio att flytta sina möbler gick min man upp och sa till dem och där efter mejlade jag till vår husvärd om de har blivit tillsagda vet jag inte det får tiden utse. Men vissa får ju göra som de vill verkar det som utan konsekvenser.

  Jag hoppas att ni får trevligare grannar dit ni ska flytta. Men å andra sidan så väljer man inte sina grannar.

  Lycka till med ert nya boende.

  • Reply tommytott 23 februari, 2018 at 11:43

   Det är svinjobbigt speciellt är det har pågåt i flera månader och vi blir tokiga och tråkigt att man ska behöva välja att flytta för att det inte sker något!

   Grannarna väljer man inte och jag brukar inte störa mig på att grannar låter, men detta är horribelt.
   Trevlig helg!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.