Stuglivet

Påskafton, vilken jävla mat och en galen kattjävel

Magisk påskafton.

Påskdagen är här och solen den strålar från himlen, kamphundarna har fått sig en morgonpromenad och vi har druckit kaffe på terrassen i solen. Magiskt och vi är så glada att stugsäsongen är i gång  .. bara synd att dagarna springer iväg och att sjömannen snart ska åka på jobb så vi måste åka hem i dag!

Påskafton var helt magisk. Vi var ute hela dagen från 10:30 till kl 19:30. Vi hängde i trädgården, det var äggletning i trädgården och barnen var nöjda. Syrran och Mattias hade med sig kött och vi stod för tillbehören , vi grillade och jag fixade säsongens första polska sommarsallad. Då är det fan säsong när det görs polsk sommarsallad!

På kvällen körde Mattias hem med barnen , syrran stannade kvar då jag skulle köra henne till västra hamnen till ett par vänner för mys kväll. När jag var tillbaka i stugan promenerade vi bort till Happy Cobea för lite bubbel och mys med vänner, Annika är nere från Stockholm så henne ville vi träffa. Strax efter 22 tackade vi för oss, jag var trött i kroppen. När vi kom till vårat stugområde så är det en galen jävla katt som försöker hoppa på sjömannen och springer efter oss ända hem, sjömannen sa akta så den inte kommer in till oss. Jag svarade bara, då får den skylla sig själv för nu kommer kamphundarna ut och där försvann katten när Molly kommer i 190 mot den haha!

En bra helg men även tufft mentalt. Första storhelgen som inte var som alla andra,  inget samtal från mamma tidigt på morgonen för att önska en glad påsk och höra vad vi skulle göra denna högtid och vilken mat som skulle ätas.  Mamma , jag hoppas du har det bra vart du än är. Du fattas mig så jävla mycket.

Påskdagen och i dag skulle  vi fått besök av goaste Milio med mamma och pappa. Men pga sjukdom så får vi ställa in. Han får sitt påskägg nästa gång sjömannen är hemma i stället.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.