Livsstil

Paus, Spot och kärlek

Marken är lava i ett garage.

Jag lever och jag tänkte att jag kunde titta in och säga .. hej? Hur har ni det ? Jag har det bra. Jag valde att ta en paus i från sociala medier, bloggen och Facebook främst för att jag kände att jag behövde det. I dag är det en vecka sedan jag raderade Facebook appen och endast har messenger kvar och det känns så jävla skönt. Jag har kvar appen för sidhantering via Facebook och det är det ända och jag saknar inte Facebook just nu. Vilket är oerhört skönt.

Jag har känt mig lite nere ett tag och det är för att jag har känt mig trampad på, nedtryckt och att så många har någon åsikt och gärna försöker trampa på mig och förminska mig och behandlat mig som ett litet barn. Jag är en människa som bryr mig mycket om vad andra tycker och ser gärna att andra har det bra och prioriterar inte riktigt mig själv och därmed har det blivit för mycket med att jag funderat på varför folk känner att de måste komma med åsikter och trycka ner mig när jag upplever mig som att jag gärna ställer upp och finns där för andra. Så det har varit välbehövligt att fokusera på mig själv och bara vara och faktiskt börja säga i från och markera hur jag verkligen känner.  Vissa har slutat hör av sig och sen finns det dom som visar att dom bryr sig, Wanda är en av de som hört av sig och visat att hon bryr sig. Det värmer.

I dag när jag gick från jobbet så gick jag där i från med ett stort leende.  Fantastiska kollegor, strålande sol och vetskapen om att jag i dag skulle få massa kärlek av min bästa vän Ewa, Peter och barnen från Stockholm. Dom bokade hotell över natten och ska i morgon dra vidare till Danmark och njuta av påsklovet. När jag sitter där i hotellobbyn så kommer dom med stora leenden och varma kramar. I dag blev jag extra rörd av att jag fick en varm kram av Nathalie, en tjej som helst inte kramas alls men i dag fick jag en varm kram. Jag blev varm inombords och den kramen var ett tecken på tillit och kärlek, som jag älskar denna Diamanfamiljen!  Vi snackade skit, käkade på restaurang Spot som jag gått förbi hundra gånger men aldrig reflekterat över. Fantastisk , ljuvlig och smaklökarna älskade med varandra av den stenugnsbakade pizzan. Vi drog sen till min och sjömannens stuga som dom ville se och dom älskade den och vi fick en fantastiskt lykta som inflyttningspresent.

Nu ligger jag hemma i sängen och tänkte att jag slänger upp ett inlägg. Älskade Ewa fick mig att få suget tillbaka till bloggen och jag känner att jag ska försöka hitta tillbaka till skrivglädjen att dela med mig av mitt ordbajseri högt och lågt. Men detta inlägg vill jag bara säga att jag i dag har blivit tankad med kärlek, energi och fått en dos av att jag duger precis som jag är.

Förövrigt så har vattnet kommit i gång i stugan och nu är det slut på kånkande på vattendunkar. Våra älskade vänner Wanda och Tommy har varit till stugan i dag och kört i gång vattnet, så i morgon när jag hämtar hem sjömannen så kommer vi köra hem och packa och sen drar vi ut till stugan och kan köra i gång huvudkranen och vi har numera vatten. Våren är här på riktigt och dessutom får jag hem sjömannen redan efter en vecka till sjöss. En bra vecka, börjar veckan med att få kramas med älskade vänner och få hem sjömannen.  Lyckan och en tappatvålentisdag? Its a hallefuckinglullejahmoment.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hondjuret 16 april, 2019 at 12:03

  Glad att du inte försvinner från bloggvärlden. Du förgyller mångas dagar! Ha så mysigt med sjömannen nu och se till att tappa tvålen många gånger 😉 kram!

  • Reply tommytott 20 april, 2019 at 08:39

   Tack, det värmer så mycket! Haha jag ska försöka tappa tvålen alternativ böja mig efter ägg hela dagen haha! 😀

   KRAM

 • Reply Ewa / Diamantfamiljen.se 17 april, 2019 at 22:20

  Åhhhhhhhhh… Älskar dig!!!
  Du ska INTE acceptera någons elefantfötter… bajs på dem som trampar på dig!

  Kram i kubik och kärlek i mängd!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.