Dagens outfit

Pink

Jacka – Zara | Tee – Zara | Cargobyxor – någon outlet | Skor – Adidas

Pink friday.

Så har jag och syrran varit iväg en runda. Vi körde ner till utförsäljningen på ZillaF då hon byter butikslokal inom kort och jag hade höga förväntningar på den utförsäljningen då jag vet att hon har helt magiska saker, doftljus och lyktor. Men dessvärre gick jag där i från med ett lyckligt bankomatkort och en gnutta besvikelse , hade större förväntningar på större utbud.

Att köra i rusningstrafik i Malmö är ju ungefär som att gå med ett barn som just lärt sig att promenera, man tar sig ingenstans. Dessutom ska folk vara glada att dom inte hör alla mina fantastiska ord jag kallar dom, för du kommer inte snabbare fram för att du är hysterisk och stressar och bryter mot alla trafikregler som finns bara för det är mycket trafik.

Vi dog på maxi och shoppade till dagens middag. Jag har avslutat min vlogg och ska kanske börja redigera den lite tillsammans med en cider som jag njuter av just nu. Syrran vet inte om hon ska skita eller om hon har skitit, velar fram och tillbaka om hon ska träna eller inte. Men nu ska hon träna och så möter jag och Chanel henne och går hem till dom , dricker lite vin och kör tacofredag och myser. I like.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Henrik Olsson - Föreläsningar 8 september, 2017 at 19:25

  Rusningstrafiken är ett ständigt besvär!!

  • Reply tommytott 9 september, 2017 at 10:39

   Ja det är helt galet vilket kaos det blir i rusningstrafiken!
   Trevlig helg goding!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.