Livsstil

Tacos, yatzy och kvällspass

Godmorgon eller snarare god förmiddag. I går kväll var jag och Chanel hemma hos Lizette och Mattias på middag, vi slafsade i oss tacos så det stod mexicanare och dansade ur öronen på oss. Jag förstår inte hur man kan älska tacos så mycket som jag gör? Jag skulle kunna äta det varje dag och då menar jag varje dag haha.

Efter middagen snackade vi lite, plockade undan och röjde i köket och sen somnade mattias på soffan. Jag och syrran fortsatte kvällen i köket med bubbel, prat, kortspel och yatzy fram till midnatt. När andra är ute och röjer på stan så har vi mysiga hemmakvällar. Så vid midnatt tackade jag och Chanel för oss och tog en promenad hem och somnade gott.

Jag har sovit som om någon slagit mig i huvudet i natt och vaknade där vid 6 av att jag låg raklång över hela sängen, Chanel hade mitt täcke och jag snodde sjömannens. Kanske därför jag sov så gott, doften av sjömannen med hans täcke?  Och nu på morgonen har jag och Chanel bråkat om vikten att faktiskt äta ordentligt, hon äter det hon ska per dag men hon äter lite när hon vill och ligger nu som en kanelbulle i mitt knä, jag dricker en god latte och ska börja göra mig klar för en promenad till jobbet.  Då jag jobbar hela helgen får vi se hur uppdateringarna är här inne!

P.s förkylningen håller i sig, jag har sjukt ont i bihålorna och halsen ömmar lite. Jag behöver mirakelmedicin. Troligen kärlek från sjömannen! D.s

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.