Livsstil

Kärlek i kylskåpet

Aminopro BCAA.

Fredagslyckan är total. Jag var och hämtade ut ett paket från proteinbolaget.se i dag och ja helgen kan ju inte börja bättre genom att man får fylla på kylskåpet med Bcaa. Jag dör vad goda dessa är. Jag beställde lite fel, tyckte jag beställde 12 av hallon och mango och ett par Nocco pwo, men det var visst melon oxå. Jag funderar ärligt på att lägga ännu en beställning på bara hallon och mango för dom är så jävla goda och när ett flak bara kostar 199:- så är det ju nästan bud på det haha!

När jag ända var ute med bilen och hämtade paket så passade jag på att dra ut och kolla till ormarna och huset till Annica. Allt var frid och fröjd och jag fick nästan hjärtinfarkt då jag bara hittade 8 av 9 små ormar först, men efter att ha plockat ut alla 8, all inredning så hittar jag den 9:onde nergrävd i barken. De 3 stora hade det fint och gottade sig under värmelampan.

Vädret är svintrist och jag körde förbi ett par ställen där det kunde vara fint att ta outfitbilder och foton till artiklar och krönikor, men tyvärr tycker ju väderguden att regnet behövs ännu mer här i underbara Malmö så det får helt enkelt bli en annan dag.  Nu blir det soffhäng med kamphunden, kolla youtube och invänta att syrran hör av sig att hon slutat så jag kan hämta henne och vi kan dra och handla och fotografera.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.