Sponsrade inlägg

Pixers

 

Inlägget är i samarbete med Pixers.se

Snyggt hem med pixers.

Jag är inne i en jag vill göra om känsla här hemma och då på den lediga tiden kan en hel del tid gå åt att man sitter vid datorn eller mobilen och googlar på snygga inredningsdetaljer. Vi har en del väggar som vi skulle kunna tänkas fylla så tavlor är något jag har letat efter och ja, som ni vet så finns det en uppsjö av supersnygga köp-mig-tavlor. Men ibland får man tänka till en extra gång.

En personlig prägel i hemmet med fototapeter.

När jag i dag efter jobbet kom hem så hoppade jag in i duschen och sen satte jag mig vid datorn för att se om jag kunde hitta den där sidan som jag hittade här om dagen men glömde svara, dom hade svinsnygga tavlor och inredningsdetaljer, men jag hittade inte sidan. Men skam den som ger sig, den som söker han skall finna och jag trillade över en sida som inte bara hade snygga tavlor , utan även sinnesjukt snygg fototapeter. Att jag inte tänkt på det tidigare? Det är ju hyr snyggt som helst att använda ett fotografi som en fondvägg, så när jag trillade över pixers så började jag helt enkelt fundera på andra banor.

Jag får helt enkelt fundera, mäta och fundera lite till och tills jag kan bestämma mig i fall det ska bli tavlor eller om man skulle slå på stort med en fototapet, så får jag fortsätta fundera på vilken stil och mönster jag vill ha i vilket rum och hur vi skulle kunna göra hemmet ännu mysigare och personligt, och med en fototapet så blir lägenheten om något .. oerhört personlig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.