Livsstil

Sista kvällen, du är för snäll och pølsehorn

Pølsehorn.

Så är ännu en dag på jobbet avklarat och sjömannen hämtade mig, vi körde förbi apoteket och sen willys och handlade lite till kvällens bakning. Det är sista kvällen sjömannen är hemma och klockan ringer klockan 04 i morgon bitti och han ska på jobb i 3 jävla veckor. Det suger, så ikväll ska vi baka pølsehorn igen, både så han kan ha med sig på tåg och bussresan i morgon och så jag kan ha och trycka i huvudet när sjömannen är till sjöss och suget efter korv blir för stort haha!

Jag får ofta höra att jag är för snäll, jag tänker mer på andra än vad jag tänker på mig själv och i dag rann bägaren över lite och jag känner att det får räcka nu. Att jag är för snäll och att folk drar nytta av det är inget jag tänker bjuda på längre. Jag känner oxå att jag måste bli bättre på skilja på privatliv och jobb och annat och har i dag påbörjat mission rensning av Facebook vänner, inte för att jag har något emot dom utan för att jag känner att man behöver inte ha alla på Facebook , så jag rensar lite för egen vinning och för min egen skull.

Nu ska jag springa ut i köket och kolla hur det går för sjömannen och höra i fall han behöver någon hjälp. Han håller på knådar ihop degen och det klarar han själv, så medan degen jäser kanske han kan få knåda lite på mig;)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.