Livsstil

Vi ses om 3 veckor

Gräsänkling i 3 veckor.

Jag hatar denna onsdag mer än allt. Jag känner mig trött och ledsen och det är så tomt. Klockan ringde vid 04 men jag klev upp vid 04.30 då jag hade svårt att somna i går kväll. Sjömannen ropar vid 04.30 och säger vad klockan är, det är lika bra att kliva upp oavsett om jag vill eller inte. Att kliva upp denna tid är omänskligt och ännu mer när man vet att man ska köra sjömannen till tåget med vetskap om att vi inte ses på 3 jävla veckor.  Det är tufft, men det går och han kommer ju hem igen.

Nu är han lämnad vid tåget, jag har tänt ljus och gjort mig en latte och sitter vid datorn, kollar mailen och svarat på lite mail. Kamphunden är lika ledsen som jag och ligger i mitt knä. Det är ingen mening att jag lägger mig och försöker sova lite, för klockan hade ändå ringt vid denna tiden 05:15-05.20 för att jag ska upp och fixa med kamphunden och göra mig klar för ett morgonpass på jobbet.

Tur att jag jobbar i dag då denna dag är tuff. Men nu , fortsätta på min latte och sen börja göra mig klar inför jobbet. Vi hörs ikväll när jag har slutat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.